• IZVIR MANIFESTACIJE V ŽIVO

  IZVIR MANIFESTACIJE V ŽIVO

  Drage prijateljice in prijatelji

  Ali želite postopek MANIFESTACIJE preizkusiti v »ŽIVO«?

  Vabim vas, da se udeležite predstavitve, delavnice in izkusite postopek manifestacije v IZVIRU MANIFESTACIJE.

  Vse to se bo dogajalo v soboto, 2. oktobra 2021, ob 10.00 uri, v Zabukovici 118a, pri Žalcu.

  Stalno poslušamo ali beremo, da se obdobje »linearnega časa« poslavlja in da prehajamo v novo dobo, dobo »kvantnega časa« (peta dimenzija). Vse to se kaže tudi v naravi.

  Tudi temeljni zaključek kvantne fizike priznava, da opazovalec ustvarja realnost. Kot opazovalci smo osebno vpleteni v ustvarjanje lastne realnosti. Zaznave in čustva igrajo pomembno vlogo in kvantna fizika nam pomaga, da razumemo, kako pomembno je, kaj vsi skupaj zaznavamo.

  Vse to je MANIFESTACIJA.

  Praksa manifestacije vključuje zavestno vnašanje nečesa v naše življenje z namernimi dejanji, afirmacijami in prepričanji. Manifestacija je v bistvu ideja, da nas naši nameni, misli in čustva vodijo k uresničitvi določenih stvari v našem življenju, ki jih je vsekakor mogoče manifestirati.

  V ta namen sem v Zabukovici postavil IZVIR MANIFESTACIJE.

  Manifestiranje izvajamo v energijskem polju MERKABE, ki celostno delujejo na naše telo, hkrati pa blagodejno in stimulativno deluje na človeške možgane.

  Da bo manifestacija v MERKABI čim bolj uspešna, je potrebno, da se ob vstopu v izvir manifestacije dobro energijsko prečistimo. V ta namen je na vhodu postavljen energijski »čistilni« PORTAL. Pomembno je, da smo pri definiciji potrebe, želje … natančni, zato se po energetskem čiščenju usedemo na KLOP pod lipo, se obrnemo vase in v miru definiramo potrebo za manifestacijo.

  Če se želite udeležiti tega dogodka se prijavite do srede, 29.9.2021, na sreci.podverzen@gmail.com ali SMS 041 439 407. Ob prijavi dobite več informacij

  Pohitite s prijavo kajti število mest je omejeno.

  Srčno vabljeni.

  Dodaj odgovor →