• Predstavitev PROJEKTOV

  Tudi v letu 2023 nadaljujem s predstavitvijo svojih »PROJEKTOV«.

  merkabe objava 1

  Odločil sem se in vas tokrat vabim v soboto, 28. 1. 2023, na brezplačno predstavitev in preizkus v katerega je zajeto tudi snemanja AVRE s Kirlianovo kamero.

  tretma objava 1objava kamera

  Ker so vse moje dejavnosti-projekti povezani z ENERGIJAMI, sem v predstavitvi tokrat dodal čudovito orodje, ZVEZDO ŽIVLJENJA, ki je naš osebni ENERGIJSKI KOMPAS, s pomočjo katerega lahko zelo uspešno najdemo »POT« do: zdravja, zadovoljstva, sreče, uspeha, blaginje …

  Da se lahko uspešno povežemo z drugimi energijami (narava, prostor, drugi ljudje …), je prvi pogoj, da spoznam, kakšna energija sem SAM.

  slika vabilo Maribor v1

  Začetek dogodka bo ob 14.00 uri, 16.00 uri in 18.00 uri. Vsaki dve uri bo kratka predstavitev in po njej se boste lahko udeležili snemanja AURE s Kirlianovo kamero, ki zajema skeniranje vseh prstov na obeh rokah.

  Na ta način se bodo lahko seznanili s svojim energetskim stanjem telesa, slike AURE ter stanja čaker.

  V manjšem obsegu, odvisno od števila udeležencev, bo možno izvesti tudi čistilni-zdravilni TRETMA v elektronski PIRAMIDI ali IZVIRU MANIFESTACIJ (“snemanje” AURE pred in po tretmaju).

   irena 1

  Če se želite udeležiti brezplačne predstavitve ali tretmaja, se morate obvezno prijaviti do srede, 23. 1. 2023, na sreci.podverzen@gmail.com ali SMS 041 439 407. Ob prijavi dobite več informacij.

  Število udeležencev bo vsakič omejeno, zato so prijave na dogodke obvezne.

  Najavite tudi uro udeležbe.

  Lahko se prijavite tudi na individualna srečanja izven razpisanih terminov.

  Dobrodošli v Zabukovico 118a pri Žalcu.

   Srčno vabljeni

  Dodaj odgovor →